Siepakat Ry hakee osa-aikaista tanssinopettajaa Rovaniemelle

Suomen Nuorisoseurojen jäsenjärjestö Siepakat Ry hakee osa-aikaista tanssinopettajaa Rovaniemelle.

Siepakat on yhdessä harjoittelua, iloa, riemua ja hyvää mieltä. Kansantanssi on tätä päivää ja tuottaa onnistumisen elämyksiä ryhmässä. Lukukaudet harjoitellaan ja työn tuloksista päästään nauttimaan syys- ja kevätkonserteissa. Konserteissa ovat mukana kaikki ryhmät ihan pikkuisista alkaen. Nuorimmat Siepakat ovat 3-4 vuotiaita ja yläikärajaa ei ole. Lisäksi ryhmien mukana on mahdollisuus päästä osallistumaan festivaaleille ja erilaisiin tapahtumiin ympäri maailmaa. Siepakoilla on 12 tanssiryhmää ja 4 musiikkiryhmää.

Toimintaperiaatteina Siepakoissa on kansanperinteen siirtämisen lisäksi suvaitsevaisuuteen kasvattaminen, toisten huomioonottaminen ja kansainvälisyyteen kasvaminen. Ryhmissä luodaan elinikäisiä ystävyyssuhteita ja pidetään huolta kavereista.

Haemme osa-aikaista (75%) tanssinopettajaa alkaen 2.1.2018 toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tanssinopettajan tehtäviin kuluu suunnitella ja opettaa eri-ikäisten ryhmiemme tanssitunteja. Ryhmille valmistellaan myös esitysohjelmaa syksyn ja kevään konsertteihin sekä kesän ulkomaan matkoille yhdessä muiden tanssinopettajien ja musiikinopettajan kanssa.

Odotamme tulevalta tanssinopettajaltamme vähintään ammattikorkeakoulutasoista tanssinopettajan tutkintoa tai muuta vastaavaan tasoista tutkintoa ja innostusta tehdä työtä eri-ikäisten lasten ja nuorten kanssa sekä osallistumista Siepakoiden kehittämistyöhön.

Palkkaus ja työaika (28,125 h/vko) tapahtuvat kuukausipalkalla tanssinopettajien tanssialan työehtosopimuksen mukaisesti.

Hakemukset liitteineen toimitetaan 15.11.2017 mennessä joko sähköpostilla tai postitse osoitteeseen:
Siepakat
Anitta Ylitörmänen
Napapiirintie 10
96900  SAARENKYLÄ
anitta.ylitormanen@rovaniemi.fi

Lisätietoja voi kysyä puheenjohtaja Anitta Ylitörmäseltä puh. 040-7619960, anitta.ylitormanen@rovaniemi.fi