LAPIN ALUETOIMISTO


Suomen Nuorisoseurat ry:n ylläpitämä aluetoimisto Lapissa aloitti toimintansa 1.5.2016. Rovaniemellä sijaitseva aluetoimisto toimii alueen nuorisoseurojen lähitukena ja lähipalvelujen tuottajana. Aluetoimiston tehtäviin kuuluvat mm. seurakäynnit, tiedotus, alueellisten tapaamisten sekä koulutusten ja tapahtumien järjestäminen. Lisäksi aluetoimiston kautta ylläpidetään iltapäiväkerhotoimintaa Saarenkylän ja Rautiosaaren kouluilla, järjestetään teatteriharrastusta eri ryhmissä 7-20 -vuotiaille sekä pidetään Luova lava -kesäleirejä ja -kerhoja lapsille. Aluetoimisto tuottaa myös Rovaniemellä syksyisin folkfestivaali Jutajaiset. Teemme yhteistyötä muiden järjestöjen, yritysten, oppilaitosten ja kuntien toimijoiden kanssa.

Aluetoimisto noudattaa omassa toiminnassaan nuorisoseurajärjestön strategiaa Nuorisoseurat2020, toiminta-ajatusta, visiota ja arvoja. Jokainen lapsi, nuori ja aikuinen on tervetullut nuorisoseuratoimintaan. Järjestön keskeisiä arvoja ovat osallisuus, yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus. Kasvatusnäkemyksemme mukaisesti nuorisoseuratoiminnassa kasvaa osallistuvaksi, avoimeksi ja yhteistyökykyiseksi ihmiseksi.

Toiminta-ajatus, kasvatus- ja harrastustoimintamme edistää lasten ja nuorten kokonaisvaltaista kasvua sekä aktiivista ja vastuullista kansalaisuutta. Meille tärkeää on mutkaton yhteistyö ja vuorovaikutus vanhempien kanssa lasten kasvun tukemisessa. Eri-ikäisten yhdessä toimiminen vahvistaa yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisuutta sekä lisää hyvinvointia.

Visio 2020: Vuonna 2020 nuorisoseurat on Suomen merkittävin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija. Tietoa Suomen Nuorisoseurat organisaatiosta löydät Suomen Nuorisoseurojen nettisivuilta.

OTA YHTEYTTÄ

Toiminnanjohtaja Elle Syväjärvi
Puh. 0400 530598
elle.syvajarvi@nuorisoseurat.fi

Toimisto
Rovakatu 23 2.krs
96200 Rovaniemi