LAPIN ALUETOIMISTO


Suomen Nuorisoseurat ry:n ylläpitämä Lapin aluetoimisto sijaitsee Rovaniemellä ja se toimii alueen nuorisoseurojen lähitukena ja lähipalvelujen tuottajana. 


Aluetoimiston tehtäviin kuuluvat mm. seurakäynnit, tiedotus, alueellisten tapaamisten sekä koulutusten ja tapahtumien järjestäminen. Lisäksi aluetoimiston kautta järjestestään iltapäiväkerhotoimintaa, ylläpidetään Teatteri SÄIJE teatteriharrastustoimintaa lapsille ja nuorille sekä pidetään Luova lava -kesäleirejä lapsille. Aluetoimisto tuottaa myös Rovaniemellä syksyisin folktapahtuma Jutajaiset. Teemme yhteistyötä muiden järjestöjen, yritysten, oppilaitosten ja kuntien toimijoiden kanssa.


Aluetoimisto noudattaa omassa toiminnassaan nuorisoseurajärjestön strategiaa Nuorisoseurat2020, toiminta-ajatusta, visiota ja arvoja. Jokainen lapsi, nuori ja aikuinen on tervetullut nuorisoseuratoimintaan. Järjestön keskeisiä arvoja ovat osallisuus, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja moninaisuus. Kasvatusnäkemyksemme mukaisesti nuorisoseuratoiminnassa kasvaa osallistuvaksi, avoimeksi ja yhteistyökykyiseksi ihmiseksi.Toiminta-ajatus, kasvatus- ja harrastustoimintamme edistää lasten ja nuorten kokonaisvaltaista kasvua sekä aktiivista ja vastuullista kansalaisuutta. Meille tärkeää on mutkaton yhteistyö ja vuorovaikutus vanhempien kanssa lasten kasvun tukemisessa. Eri-ikäisten yhdessä toimiminen vahvistaa yhteisöllisyyttä ja yhdenvertaisuutta sekä lisää hyvinvointia.


OTA YHTEYTTÄ

vt. Toiminnanjohtaja Risto Ukkonen
Puh. 0400 530598
risto.ukkonen@nuorisoseurat.fi

Toimisto
Rovakatu 23 2.krs
96200 Rovaniemi