LUOVA LAVA TOIMINTA

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä pääosin on musiikki, tanssi ja teatteri. Lasten oma luovuus ja improvisointi on keskeistä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa - osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta. Rovaniemellä leirin ohjelmaan sisältyy myös kädentaitoja, kuvista sekä liikuntaa.

LUOVA LAVA -PÄIVÄLEIRIT KESÄLLÄ 2018

Monipuolista ja hauskaa tekemistä lapsen kesäpäiviin luovan ja liikunnallisen toiminnan muodossa.


Luova lava lapsille -monitoimileirit järjestetään 18.-22.6.2018 ja 25.-29.6.2018 Lyseonpuiston lukiolla Rovaniemellä. Leirit on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille. Ohjelmassa on teatteria, kuvista, askartelua ja ulkoleikkejä. Teemme myös pieniä retkiä lähiympäristössä. Tavoitteena on ammattilaisten ohjauksessa tukea lapsen itsetuntoa, yhteistyötaitoja sekä tuoda luovaa ja mielekästä tekemistä uusien kokemusten myötä. Leirien lopuksi järjestämme Hetki taiteilijana päätösjuhlan, jonne kaikki perheenjäsenet ovat tervetulleita katsomaan mitä leirin aikana on saatu aikaiseksi.

Leiripäivät: ma-pe 9:00 - 16:00

Paikka: Lyseonpuiston lukio Rovaniemen keskustassa (Ruokasenkatu 18)

Hinta: 100 €/osallistuja (sis. ohjaus, lounas, välipala, materiaalit, leiripaita ja vakuutus)

18.-22.6 järjestettävällä leirillä "päätösjuhla" pidetään jo torstaina juhannusaaton vuoksi. Perjantaina 22.6 leiripäivä poikkeuksellisesti klo 9-14. Jos lapsi ei osallistu perjantain leiripäivään on leirin hinta 90e. Muista mainita ilmoittautumislomakkeessa mikäli lapsesi EI OSALLISTU perjantaina leirille.

Lisätietoja:

eveliina.ollila(at)nuorisoseurat.fi

050-4620 700

ILMOITTAUTUMINEN   15.6 Mennessä!
18.-22.6 leirillä tilaa
25.-29.6 TÄYNNÄ!

Muuta huomioitavaa: Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Leirimaksu peritään kesäkuun alussa ja se tulee olla maksettuna ennen leirille osallistumista.


Peruutusehdot: Mikäli joudut peruuttamaan lapsesi ilmoittautumisen leirille, tulee peruuttaminen tehdä 31.5.2018 mennessä kirjallisesti (eveliina.ollila(at)nuorisoseurat.fi). Tämän jälkeen peruutetusta leiristä veloitetaan normaali hinta, ellet ole toimittanut peruutuksen yhteydessä lääkärintodistusta. Lapsen sairastuessa leiriviikon aikana (yli puolet leiristä jää käymättä) voimme tilannekohtaisesti lääkärintodistusta vastaan harkita maksualennusta.