Luova lava -päiväleirit


Luova lava lapsille -monitoimileirit järjestetään 3.-7.8.2020 Saaren sekä Rautiosaaren kouluilla. Leirit on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille. Ohjelmassa on monipuolista luovaa ja hauskaa tekemistä esim. teatteria, sirkusta, kädentaitoja, leikkejä ja ulkoilua. Vuoden teema on Lumoava Luonto ja teemme myös pieniä retkiä lähiympäristössä. Tavoitteena on tarjota onnistumisen kokemuksia, vahvistaa luovuutta ja edistää yhteistyötaitoja.Järjestäjä ottaa huomioon viranomaisten ohjeistukset, joten perinteinen leirien lopuksi järjestettävä Hetki taiteilijana  -päätöstapahtuma taltioidaan tänä vuonna videomateriaaliksi. Emme järjestä yleisötapahtumaa.Leirille ilmoittautuminen alkaa 18.5. ja päättyy 14.6. Leirille mahtuu 20 osallistujaa ja leiritoiminnassa huomioidaan hygieniaohjeistukset ja fyysistä kontaktia vältetään. Ilmoittautuneille leirikirjeet lähetetään sähköpostilla kesäkuun loppuun mennessä.

SAAREN LUOVA LAVA -LEIRI

Leiriviikko: 3.-7.8.2020 klo 9.00-16.00 (7h)

Paikka: Saaren koulu (Uutelankuja 1)

Leirimaksu: 90e

Leiri sisältää teatteri-ilmaisuun ja sirkustaiteeseen painottuvan leiriohjelman, vakuutuksen sekä lämpimän ruuan ja välipalan päivittäin.

RAUTIOSAAREN LUOVA LAVA -LEIRI

Leiriviikko: 3.-7.8.2020 klo 10.00-15.00 (5h)

Paikka: Rautiosaaren koulu (Huhtavainiontie 4)

Leirimaksu: 50e

Leiri sisältää monipuolisen leiriohjelman, vakuutuksen sekä lämpimän ruuan.

Lisätietoja:

Elina Rousu-Uurtamo
elina.rousu-uurtamo@nuorisoseurat.fi
0504620700

Peruutusehdot: Ennen 14.6. peruutetusta leiristä maksettu leirimaksu palautetaan ilmoitettuun tilinumeroon. 14.6. jälkeen tulleista peruutuksista emme hyvitä leirimaksua takaisin, muutoin, kuin lääkärintodistusta vastaan. 


Huom! Noudatamme leirin toteuttamisessa viranomaisten ohjeita. Mikäli leiri joudutaan perumaan koronavirustilanteen vuoksi, palautetaan ilmoittautuneiden leirimaksu kokonaisuudessaan takaisin.

Peruutukset ja muut muutokset tulee tehdä osoitteeseen elina.rousu-uurtamo@nuorisoseurat.fi


Muuta huomioitavaa: Mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi, Suomen Nuorisoseuroilla on oikeus perua leiri.

leiriläisiä
Leiriläisiä liikuntasalissa
Leiriläisiä ulkona
Leiriolympialaiset
Leiriläisten tekemiä maalauksia
Leiriläisiä
Leiriläisten näytelmiä
Leiriläiset ulkona
Leiriläiset esiintyvät