LUOVA LAVA LAPSILLE

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä pääosin on musiikki, tanssi ja teatteri. Lasten oma luovuus ja improvisointi on keskeistä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

LUOVA LAVA -PÄIVÄLEIRIT KESÄLLÄ 2017

Monipuolista ja hauskaa tekemistä lapsen kesäpäiviin luovan ja liikunnallisen toiminnan muodossa. Ilmoita lapsesi vaikka molemmille viikoille!

ILMOITTAUTUMINEN PÄÄTTYNYT!

Luova lava lapsille -monitoimileirit järjestetään 19.-23.6.2017 ja 26.-30.6.2017 Lyseonpuiston lukiolla Rovaniemellä. Leirit on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille. Ohjelmassa on teatteria, kuvista, askartelua ja ulkoleikkejä. Teemme myös pieniä retkiä lähiympäristössä. Tavoitteena on ammattilaisten ohjauksessa tukea lapsen itsetuntoa, yhteistyötaitoja sekä tuoda luovaa ja mielekästä tekemistä uusien kokemusten myötä.

Leiripäivät: ma-pe 9:00 - 16:00. Viimeisenä leiripäivänä lasten leirityöt esillä päätösjuhlassa.

Paikka: Lyseonpuiston lukio Rovaniemen keskustassa (Ruokasenkatu 18).

Hinta: 100 €/osallistuja (sis. ohjaus, lounas, välipala, materiaalit, leiripaita ja vakuutus).

19.-23.6 järjestettävällä leirillä pidetään "päätösjuhla", jossa leirityöt esillä jo torstaina juhannusaaton vuoksi. Perjantai 23.6 leiripäivä poikkeuksellisesti klo 9-14. Jos lapsi ei osallistu perjantain leiripäivään hinta 90e. Muista mainita ilmoittautumislomakkeessa mikäli lapsesi ei osallistu perjantaina leirille.

Lisätietoja:

kerhot.lappi@nuorisoseurat.fi

050-4100 609

Muuta huomioitavaa: Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.
Peruutusehdot: Mikäli joudut peruuttamaan lapsesi ilmoittautumisen leirille, tulee peruuttaminen tehdä 31.5.2017 mennessä kirjallisesti (kerhot.lappi@nuorisoseurat.fi). Tämän jälkeen peruutetusta leiristä veloitetaan normaali hinta, ellet ole toimittanut peruutuksen yhteydessä lääkärintodistusta.