LUOVA LAVA LAPSILLE

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä pääosin on musiikki, tanssi ja teatteri. Lasten oma luovuus ja improvisointi on keskeistä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

LUOVA LAVA -PÄIVÄLEIRIT KESÄLLÄ 2018

Monipuolista ja hauskaa tekemistä lapsen kesäpäiviin luovan ja liikunnallisen toiminnan muodossa. Ilmoita lapsesi vaikka molemmille viikoille!

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA HELMIKUUSSA!


Luova lava lapsille -monitoimileirit järjestetään 18.-22.6.2018 ja 25.-29.6.2017 Lyseonpuiston lukiolla Rovaniemellä. Leirit on tarkoitettu 8-12 -vuotiaille. Ohjelmassa on teatteria, kuvista, askartelua ja ulkoleikkejä. Teemme myös pieniä retkiä lähiympäristössä. Tavoitteena on ammattilaisten ohjauksessa tukea lapsen itsetuntoa, yhteistyötaitoja sekä tuoda luovaa ja mielekästä tekemistä uusien kokemusten myötä.


Leiripäivät: ma-pe 9:00 - 16:00. Viimeisenä leiripäivänä lasten leirityöt esillä päätösjuhlassa.

Paikka: Lyseonpuiston lukio Rovaniemen keskustassa (Ruokasenkatu 18).

Hinta: 100 €/osallistuja (sis. ohjaus, lounas, välipala, materiaalit, leiripaita ja vakuutus).

18.-22.6 järjestettävällä leirillä "päätösjuhla" pidetään jo torstaina juhannusaaton vuoksi. Perjantaina 22.6 leiripäivä poikkeuksellisesti klo 9-14. Jos lapsi ei osallistu perjantain leiripäivään on leirin hinta 90e. Muista mainita ilmoittautumislomakkeessa mikäli lapsesi ei osallistu perjantaina leirille.


Lisätietoja:

eveliina.ollila(at)nuorisoseurat.fi

050-4620 700

Muuta huomioitavaa: Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.
Peruutusehdot: Mikäli joudut peruuttamaan lapsesi ilmoittautumisen leirille, tulee peruuttaminen tehdä 31.5.2018 mennessä kirjallisesti (eveliina.ollila(at)nuorisoseurat.fi). Tämän jälkeen peruutetusta leiristä veloitetaan normaali hinta, ellet ole toimittanut peruutuksen yhteydessä lääkärintodistusta. Jos lapsesi sairastuu leirin aikana