Folktapahtuma Jutajaiset kiittää kaikkia tapahtumassa mukana olleita!

Jutajaiset, logokuva

Folktapahtuma Jutajaiset kiittää kaikkia tapahtumassa mukana olleita!

Folktapahtuma Jutajaiset järjestettiin onnistuneesti 45. kerran historiansa aikana. Nelipäiväinen tapahtuma supistettiin kolmipäiväiseksi, kun Jutajaiset Kouluilla peruttiin Rovaniemen kaupungin koronalinjauksia noudattaen. Tapahtuman neljä teemaa Jutajaiset Kylillä, Jutajaiset Kaupungilla, Jutajaiset Sámegillii ja Lasten Jutajaiset saatiin kuitenkin järjestettyä menestyksekkäästi!

Jutajaiset sijoittuivat osaksi Rovaniemi-viikon kulttuuriohjelmaa ja syksy ajankohtana oli tapahtumalle ihanteellinen. Myös tulevaisuudessa tulemme tapahtumana olemaan osa syksyn kulttuuritarjontaa. Kiitos kaikille Jutajaisten esiintyjille, te teitte tapahtumasta upean ja ainutlaatuisen.

Tapahtuman järjestelyissä oli mukana Rovaniemen alueen yrityksiä, järjestöjä ja yhdistyksiä ja vapaaehtoisia. Kiitos jokaiselle panostuksesta tapahtuman toteuttamisessa ja kiitos kaikille, jotka olivat valaamassa uskoa tapahtuman onnistumiseen tällaisena haastavana ajankohtana. Koronasuositukset ja -ohjeistukset otimme tapahtumassa huomioon erittäin tarkasti ja saimmekin paljon positiivista palautetta näiden asioiden huomioimisesta. Joustamista, muutoksia ja uusia tilanteita poikkeustilanne aiheutti puolin ja toisin – mutta näistä kokemuksista nyt paljon rikkaampana kohti seuraavaa vuotta!

Toivomme, että vastaat lyhyeen palautekyselyymme, jotta pystymme tapahtumaa jatkossa kehittämään.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSftgRDnQjqDHg2D3zw6WJEvtcdU-k5fCGUp8Qd6VSLPPHJO9w/viewform?usp=sf_link

Tervetuloa jutaamaan jälleen ensi vuonna Rovaniemi-viikon yhteyteen!

Folktapahtuma Jutajaisten puolesta,
Elle Syväjärvi

Lasten Jutajaisten puolesta,
Elina Rousu-Uurtamo