Harrastusviikkoa vietetään nyt!

Valtakunnallista harrastusviikkoa vietetään tällä viikolla 2.-6.11.2020. Harrastusviikko on alunperin lähtenyt nuorten toiveesta päästä tutustumaan paikkakuntansa eri harrastusmahdollisuuksiin. Vaikka harrastusviikko tarjoaa lapsille ja nuorille erilaisia kokeiluja harrastusten pariin, niin harrastaminen kuuluu kaikille.

Arpelan Nuorisoseurassa on toiminut 10 -vuotta teatteriryhmä Niin Sanotut. Arpelassa on nähty laadukasta harrastusteatteria joka kesä, mutta koronapandemian vuoksi kesän 2020 teatteriesitykset peruttiin. Syksyllä kuitenkin ryhmä on päässyt esiintymään yleisölle, kun koronaohjeistukset ovat hellittäneet. Lokakuussa Arpelassa onkin nähty ”Kuin silloin ennen” -teatteriesitys, jossa punaisena lankana on rakkaus: onnella on kolme edellytystä 1.jotain tekemistä, 2. joku, jota rakastaa ja 3. jotain mitä toivoa. Kaksi osaisessa esityksessä on jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain yllättävää.

Koronasuositukset ja -ohjeistukset Arpelan Nuoriosseurassa oltiin otettu huomioon. Esityksiin oli rajallinen määrä lippuja saatavilla, jotta turvavälit pystyttiin taata, käsidesiä sekä kasvomaskeja oli tarjolla.

Oli ihana päästä kokemaan ja näkemään harrastamisen iloa – hyvää harrastusviikkoa kaikille! <3