Lapin vuoden 2020 tunnustukset

Kuva vuoden 2020 tunnustukset

Jos vuotta 2020 pitäisi kuvailla adjektiivein, sanoisin sen olevan erilainen, innostava, ispiroiva, haastava, koetteleva, digimäinen – ei yhtään samanlainen ku aikaisemmat vuodet!

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ja siitä muutoksen sietokyvystä, minkä jokainen olemme omalta osaltamme osoittaneet. Elämme jatkuvassa muutoksessa, mutta kun muutokset tapahtuvat samalla rykäyksella kuin tänä vuonna, vasta huomaamme muutoksen voiman. Korona-alkushokin jälkeen olemme opetelleet elämään uudenlaisessa arjessa, joka on tuonut mukanaan digiloikkia ja kasvomaskeja.

Kiitos kaikille vuoden tunnuksien -ehdotuksien antajille. Nyt on aika julkaista ja kiittää Lapin alueen tekijöitä tältä vuodelta.

Vuoden 2020 nuorisoseuralainen Lapissa: Sari Pohjanen, Arpelan Nuorisoseurat

Sari on aktiivinen nuorisoseuratoimija Arpelan Nuorisoseuroissa. Saria kuvaillaan seuran sydämeksi: hänellä on aina monta rautaa tulessa ja hän vastaa monesta roolista seuran toiminnassa. Ilman Saria monta asiaa jäisi toteuttamatta!

Vuoden 2020 nuorisoseura Lapissa: Lapin Ylioppilasteatteri

Lapin Ylioppilasteatteri on lappilainen nuorisoseura, jossa jäsenistö harrastaa ammattimaista harrastajateatteria. LYT täytti tänä vuonna jo 40-vuotta ja vuosikymmenysten ajan toiminnan ydin on säilynyt samanhenkisenä. Yhdessä tekemisen riemu ja osallisuus näkyvät toiminnan arkipäivässä!

Vuoden 2020 ohjaaja Lapissa: Siina Ounaslehto, Siepakat

Siina on Siepakoiden sydän – hän on tanssiopettaja, mutta myös ystävä, jolta saa tukea ja turvaa. Monitaituri, joka osaa tanssin salat ja musiikin rytmin. Koreografit Siinan käsialana ovat upeita – hän saa jokaisen tähden tuikkimaan esityksissään!

Ensi vuoden loppulla on taas aika ehdottaa tunnustusten saajia – teethän seurasi toiminnan näkyväksi omilla ehdotuksillasi!