Nuorisoseurat hakee toiminnanjohtajaa Lappiin

Nuorisoseurat hakee toiminnanjohtajaa Lappiin 

Oletko sinä etsimämme järjestö- ja nuorisotoiminnan osaaja?
Haemme toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Rovaniemelle.
Nuorisoseurat on Suomen merkittävin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija, jonka arvoja ovat osallisuus, yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus. Nuorisoseurat tarjoaa monipuolisen ja haasteellisen työn nuorekkaassa toimintaympäristössä ja kehittyvässä järjestössä!

Työnantaja
Työnantajan nimi                                                Suomen Nuorisoseurat ry
Y-tunnus                                                               0215296-4
Lähiosoite                                                             Vernissakatu 8 A
Postinumero ja postitoimipaikka                     01300 VANTAA 

Nuorisoseurat on Suomen merkittävin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija. Lisätietoja kotisivuiltamme www.nuorisoseurat.fi tai somesta @nuorisoseurat 

Toimipiste tai muu tarkenne
Nuorisoseurat Lappi, Rovaniemi, Rovakatu 26 A 11, 96100 Rovaniemi 

Tehtävänimike
toiminnanjohtaja 

Työtehtävän kuvaus
Haemme toiminnanjohtajaa, jonka tehtävänä on suunnitella, kehittää, organisoida ja johtaa Lapin alueen toimintaa sekä vastata toiminnan tuloksellisuudesta ja toimia lähiesimiehenä aluetoimistolla, osallistua sidosryhmäsuhteiden hoitoon ja vaikuttamistyöhön. Kehitämme organisaatiota myös verkostomaisesti, ja työntekijä sijoitetaan osaamisensa perusteella myös osaksi jotain valtakunnallista kehittämisverkostoa. 

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme vahvaa järjestötyön kokemusta, hyvää organisointitaitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kirjallisia ja suullisia esiintymistaitoja, tiedotus- ja markkinointiosaamista, järjestörahoituksen tuntemista, hankeosaamista ja perehtyneisyyttä taloushallintoon. Erityisenä ansiona voidaan katsoa kulttuurisen nuorisotyön ja nuorisoseuratoiminnan tuntemusta.  

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiutta itsenäiseen työskentelyyn, innovatiivista otetta ja kykyä toimia innostajana, kokemusta vapaaehtoistoiminnan johtamisesta, osaamista hallinnon- ja talouden tehtävistä sekä hyvää stressinsietokykyä. Työ vaatii valmiutta työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä mahdollisuutta oman auton käyttöön.  

Työ alkaa 1.1.2020 ja tehtävässä on 6 kk:n koeaika. Toiminnanjohtajan tehtävä on johtavassa asemassa oleva itsenäinen tehtävä, johon sovelletaan kokonaistyöaikaa. Hakija voi esittää palkkatoiveen hakemuksessa. 

Hakemus ja ansioluettelo toimitetaan sähköpostitse liitetiedostoina pdf-muodossa osoitteeseen rekry@nuorisoseurat.fi. Haku päättyy tiistaina 8.10.2019. Haastattelut toteutetaan torstaina 17.10.2019 Rovaniemellä. Valinta suoritetaan liiton hallituksen kokouksessa 25.10.2019. 

Työkokemus                               5 vuotta
Työ alkaa                                    1.1.2020
Työn kesto                                  toistaiseksi
Työaika                                        kokonaistyöaika
Palkka                                          sopimuksen mukaan
Työsuhteen tyyppi                    toistaiseksi voimassa oleva 

Lisätiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa:
vs. pääsihteeri Hannu Ala-Sankola
hannu.ala-sankola@nuorisoseurat.fi / +358 400 842 838