Yhteisöllisessä opintoryhmässä valmistui videoprojekti

Juhannuskalliolla kuvaukset

Kyllä nyt hymyilyttää!

Eilen saimme päätökseen koko alkuvuoden kestäneen projektin, jota oli toteuttamassa mukana useita eri nuorisoseuroja Rovaniemeltä. Saimme Kansalaisfoorumilta tukea toteuttaa yhteisöllinen videoprojekti, ja kärpäsestä kasvoikin härkänen. Alkuun mukana oli muutama yhdistys, mutta projektin edetessä innoistuimme kysymään mukaan lisää nuorisoseuroja. Saimme kokoon huikean porukan ja yhteensä meitä oli eilen juhannuskalliolla nelisenkymmentä henkilöä toteuttamassa tarinallista videota. Ilma oli kuin morsian – aurinko piti tunnelmaa yllä legendaarisella juhannuskalliolla. Eihän täällä Lapissa voi saada aikaiseksi kuin priimaa, kun maisema ovat tällaiset. Video julkaistaan Suomen Nuorisoseurojen virallisena synttäripäivänä 24.6., sitä me malttamattona jo odotellaan!

Kiitos Siepakat, Saarenkylän Nuorisoseura, Sirkus Taika-Aika, Koskenkylän Nuorisoseura, Räväsojan Känsäkourat ja Teatteri Säije – yhdessä saatiin järjestettyä ikimuistoinen päivä!

Kiitos myös yhteistyöstä Rovaniemen kaupunki, Kansalaisfoorumi, Folktapahtuma Jutajaiset, Lapin koulutuskeskus Redu sekä Lapland Hotels Sky Ounasvaara.

#rovaniemi #nuorisoseuratlappi #nuorisoseurat #nuorisoseurat140v