Etsimme tiimiimme ohjaajia

Suomen Nuorisoseurat ry on Suomen merkittävin kulttuurisen lapsi- ja nuorisotyön toimija. Suomen Nuorisoseurojen Lapin aluetoimisto etsii työntekijöitä iltapäivätoiminnan ohjaajan sekä teatteriohjaajan työtehtäviin Rovaniemelle.

Nuorisoseurat Lappi logo

Iltapäivätoiminnan ohjaaja Saaren koululle

Sinulla on kiinnostusta toimia lasten kanssa, kokemusta lapsiryhmän ohjaamisesta ja sinulta löytyy alalle soveltuva koulutus. Arvostamme aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä soveltaa ammatillista osaamistaan muuttuvissa tilanteissa. Työnkuvaan kuuluu lapsilähtöisen iltapäivätoiminnan suunnittelu, organisointi ja toteutus. 

Työsuhde on määräaikainen osa-aikatyö lukuvuodelle 2022-2023. Työtunnit 30h/viikko. Työaika klo 9.00-17.00 välillä.

Teatteri SÄIJEN logo

Teatteri SÄIJEN teatteriohjaaja

Haluat luoda uraasi teatterin parissa, sinulla on osaamista lasten ja nuorten ryhmien ohjaamiseen ja sinulta löytyy alalle soveltuva koulutus. Teatteri Säijessä toimit vastuullisesti ja itsenäisesti ohjaus- ja suunnittelutehtävissä. Ohjaajana voit vaikuttaa työn sisältöön niin ohjauksen kuin taiteellisten produktioiden muodossa.

Työsuhde on tuntityöntekijän sopimus. Tunteja viikoittain noin 15h. Työ painottuu arki-iltoihin klo 15.00-21.00 välille.

Toimenkuvat voidaan yhdistää yhdelle henkilölle

Voimme myös räätälöidä toimenkuvia yhdistävän työtehtävän. Räätälöinnillä tarkoitamme työaikojen sopimista niin, että työtehtävistä muodostuisi kokoaikatyö. Meillä on positiivisia kokemuksia toimenkuvien yhdistämisestä: tuot osaamisesi kahteen toimipisteeseen ja vahvistat omaa osaamistasi monipuolisemmin. Työaikasi sijoittuu iltapäivään ja iltaan.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 24.5.2022 mennessä

Tutustu työtehtäviin tarkemmin TE-palveluiden sivuilla, ja lähetä hakemuksesi 24.5. mennessä elle.syvajarvi@nuorisoseurat.fi

Iltapäivätoiminnan ohjaaja
Teatteriohjaaja

Lisätietoja

Lisätietoja antaa Lapin aluetoimiston toiminnanjohtaja Elle Syväjärvi
p.0400 530 598
elle.syvajarvi@nuorisoseurat.fi