Teatteri SÄIJEn kausi 2021-22 pakettiin!

Lasten ja nuorten teatteriharrastusryhmät ova tältä kaudelta saatu päätökseen. Eilen päästiin nauttimaan vihdoin ja viimein liveyleisöstä, kun Säijen kaksi ryhmää Sätehet ja Säihkyt pääsivät esiintymään kotiyleisölle.  Piia Kvistin ohjaamat ryhmät vetivät upeasti ja esityksiä sai katsoa nauru herkässä. Lapset olivat käsikirjoittaneet ja suunnitelleet esitykset itse ohjaajan avustuksella, joten mielikuvitusta niistä ei puuttunut.

Päättäjäisilta oli merkityksellinen niin ohjaajille, lapsille, lasten perheille kuin toiminnan koordinoijillekin. Se ilon ja onnen määrän tunne, kun kerrankin päästiin koronavuosien jälkeen yhteen, oli käsin kosketeltava.

Lumot, Sävyt ja H-Moilaset tekivät esitykset Nuori Kulttuuri On Air tapahtumaan, joka järjestettiin Rovaniemellä 7.5. Palaute nuorilta oli samansuuntaista: oli mahtavaa viimeinenkin päästä esiintymään liveyleisölle!

Teatteri SÄIJE kiittää kaudesta kaikkia mukana olleita. Pian starttailemme uutta kautta. Jos sinua kiinnostaisi olla osa teatteritiimiämme, paikka ohjaajan paikkaan on auki 24.5. saakka!

Lisätietoja paikasta ja hakuohjeet: https://lappi.nuorisoseurat.fi/haku/