Henkilökunta

Elle Syväjärvi

Toiminnanohjaaja


elle.syvajarvi@nuorisoseurat.fi

Puh. 0400 530 598

Toimisto

Rovakatu 26 A 11

96100 Rovaniemi

                                                                                                                                                                                          ​

Bures! Mu namma lea Elle ja mun lean Suoma Nuoraidsearvi ođđa bargi dáppe Davvis/ Hei! Olen Elle ja olen Lapin aluetoimiston uusi toiminnanohjaaja. Hoidan toukokuun loppuun asti osittain toiminnanjohtajan tehtäviä, joten voit olla minun yhteydessä muun muassa nuorisoseuratoimintaan liittyvissä asioissa. Työtehtäviini kuuluu nuorisoseuratyön koordinoimisen lisäksi nuorisoseuratoiminnan kehittäminen sekä aluetoimiston sosiaalisen median ja verkkopalveluiden päivittäminen.


Innokkaana urheiluharrastajana olen ollut mukana seuratoiminnoissa jo vuosien ajan. Minulta löytyy kokemusta, mitä yhteiset tavoitteet ja toiminnat voivat parhaillaan tarjota. Tekemisen riemua sekä kokemisen iloa!   

Elina Rousu-Uurtamo

​Kerhotoiminnan vastaava ja ohjaaja


elina.rousu-uurtamo@nuorisoseurat.fi

Puh. 050 4620 700


Saaren koulu

Uutelankuja 1,

96900 Saarenkylä            

Heippa! Olen Elina ja toimin Lapin Nuorisoseuroilla kerhotoiminnan vastaavana ja ohjaajana. Koululaisten iltapäivätoiminnassa on aloittanut työkentelyn vuonna 2005 ja minut voi nähdä lisäksi muun muassa eri tapahtumissa ja kesäleireillä. Kerhotoiminnan vastaavan työssäni nautin lapsilähtöisen työn suunnittelusta ja kehittämisestä. Lapset ja lapsiperheiden asiat ovat lähellä sydäntäni. Kotona lasten maailmaan minua inspiroivat ja opettavat 8, 6, ja 2-vuotiaat lapseni. Osaamisalueeni ovat luovan ilmaisun eli teatterin, tanssin ja kuvataiteiden saralla. Ammatiltani olen kulttuurituottaja AMK.

Heta Marjomaa

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Saaren koulu

​​​

Hei! Olen Heta ja toimin iltapäivätoiminnan varavastuuohjaajana. Saaren koulun iltapäiväkerhossa olen aloittanut syksyllä 2017. Lasten kanssa työskentely on minulle tuttua, sillä olen aiemmin työskennellyt lastentarhanopettajana.


Lapset oppivat ja kehittyvät päivittäin ja mielestäni on tärkeää tarjota lapsille kannustava, lämmin ja virikkeellinen ympäristö. Lasten ilo ja onnistumiset tekevät tästä työstä mielekästä. Vapaa-aikani vietän perheeni, ystävieni sekä liikuntaharrastusteni parissa. Ammatiltani olen sosionomi AMK.

Tiina Kujala

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Saaren koulu                                                                                                                                                                                         

​​​

Hei! Olen Tiina ja toimin ohjaajana Saaren koulun iltapäiväkerhossa. Aloitin työssäni syksyllä 2018. Ammatiltani olen vaatetusalan artenomi  sekä koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja.

Vahvuuteni on suunnitella ja ohjata erilaista luovaa toimintaa. Lasten kanssa on mukava puuhastella, kun he ennakkoluulottomasti lähtevät kokeilemaan uusiakin asioita. Työni on antoisaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen.  Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa.

Niina Nurmela

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Saaren koulu                                                                                                                                                                                         

​​​

Moi, minä olen Niina. Aloitin työskentelyn Saaren iltapäiväkerhossa syksyllä 2018. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (amk). Iltapäiväkerhossa pääsen hyödyntämään osaamistani lasten liikuntatuokioiden suunnittelun ja toteutuksen muodossa. Kaikenlaiset hipat ja pallopelit saavat minut innostumaan, joten lähden mielelläni lasten kanssa  ulos  liikkumaan ja leikkimään.

Iltaisin minä ohjaan liikuntaryhmiä ja vapaa-ajallani yritän opiskella liikuntapsykologian kursseja. Parasta tässä työssä on lasten rajaton luovuus ja ehtymätön mielikuvitus yhdistettynä hauskoihin kertomuksiin. Aina kuulee ja oppii jotain uutta.

Christoffer Seppelin

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Saaren koulu                                                                                                                                                                                         

​​​

Hei! Olen Toffe ja työskentelen Saaren  iltapäiväkerhossa muutamana päivänä viikossa. Pelaan myös jääkiekkoa iltapäiväkerhon ohella Rokin edustuksessa. Olen positiivinen ja tulen hyvin toimeen kaikenikäisten lasten kanssa.

Heta Pyhäjärvi

Iltapäivätoiminnan ohjaaja
Rautiosaaren koulu


                                                                                                                                                                                          ​

Hei, olen Heta ja toimin ohjaajana Rautiosaaren pienessä ja kodikkaassa iltapäiväkerhossa. Tykkään työskennellä lasten parissa, koska yksikään työpäivä ei ole samanlainen.

Harrastuksiini kuuluvat koirien kanssa lenkkeily ja ratsastus. Ammatiltani olen koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja. Aikaisemmin olen työskennellyt 9 vuoden ajan päiväkotiapulaisena.

Jenni Nikkeri

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Rautiosaaren koulu


                                                                                                                                                                                         

Hei, olen Jenni ja työskentelen ohjaajana Rautiosaaren iltapäiväkerhossa. Suurimmaksi osaksi vietän työpäiväni lasten kanssa liikunnallisissa touhuissa pihalla ja liikuntasalissa. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja vapaa-ajallani harrastan jalkapalloa.

Merja Mettiäinen

Teatteri-ilmaisunohjaaja


Lastenteatteri

Nuorisoteatteri


merja.mettiainen@nuorisoseurat.fi

Puh. 050 4624 205

Heippa, olen Merja ja toimin teatteriryhmien ohjaajana niin lasten kuin nuortenkin ryhmissä. Olen toiminut ohjaajana 4 vuotta ja meneillään oleva vuosi on viides vuoteni. Harrastan heppastelua, lenkkeilyä ja ulkoilen paljon. Suurimman osan ajasta käytän vielä pienten lasteni kanssa leikkien ja pelaillen.
 
Minulle lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntä ja päätavoitteeni on rohkaista ja innostaa nuoria ja lapsia ilmaisemaan itseään ja luottamaan omaan luovuuteensa. On tärkeää että lapsi saa olla oma itsensä, tulee kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi turvallisessa ympäristössä. Ammatiltani olen teatteri-ilmaisun-ohjaaja AMK.

Nora Reku

Ohjaajaharjoittelija


Lastenteatteri

Nuorisoteatteri


Hei! Olen Nora, 18 -vuotias vastavalmistunut ylioppilas Rovaniemeltä. Olen harrastanut teatteria kuusi vuotta sekä tanssiteatteria vuoden. Olen myös työskennellyt näyttelijänä Konttisen kesäteatterilla muutaman vuoden. Tulen innoissani ohjaamaan lasten- ja nuorten teatteriryhmiä sekä pyrin siihen, että pidämme hauskaa yhdessä ja saamme hienon esityksen kasaan kauden lopussa.

Paula Kähkönen

Toiminnanjohtaja


Työvapaalla 31.5.2019 asti​​

                                                                                                                                                                                          ​

Moi, olen Paula ja teen työtä Lapin Nuorisoseurojen toiminnanjohtajana, ohjaajien esimiehenä ja Jutajaisten festivaalijohtajana. Minulle on suuri ilo tehdä kehittämistyötä yhdessä 36 erilaisen lappilaisen nuorisoseuran kanssa Enontekiöltä Simoon saakka. Ja olen ylpeä meidän työporukasta täällä Rovaniemen aluetoimistossa, jossa kerho-ohjaajat, teatteriohjaaja ja tapahtumakoordinaattori tekevät kaikki kulttuuri- ja kasvatustyötään ammattitaidolla ja sydämestään. Jutajaiset festivaali on pohjoisen alueen swengaavin folk tapahtuma, jota pääsen toteuttamaan yhteistyössä tanssin, musiikin, teatterin, sirkuksen ja käsityön ammattilaisten sekä lappilaisten yritysten kanssa. Harrastan perheeni kanssa laskettelua ja matkustelua, välillä livahdan kavereiden kanssa teatteriin tai omiin kuntoiluharrastuksiin. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja työnohjaaja, lisäksi olen opiskellut kulttuurialan markkinointia.