Henkilökunta

Elle Syväjärvi

Toiminnanjohtaja


elle.syvajarvi@nuorisoseurat.fi

0400530598


Toimisto

Rovakatu 26 A 11

96100 Rovaniemi

                                                                                                                                                                                         

Bures! Mu namma lea Elle ja mun lean Suoma Nuoraidsearvi jođiheaddji dáppe Dávvis/ Hei! Olen Elle ja olen Lapin aluetoimiston toiminnanjohtaja.


Voit olla minuun yhteydessä muun muassa nuorisoseuratoimintaan liittyvissä asioissa. Työtehtäviini kuuluu nuorisoseuratyön koordinoimisen lisäksi nuorisoseuratoiminnan kehittäminen ja tukeminen.


Elina Rousu-Uurtamo

Tapahtuma-, leiri- ja teatteritoiminnan koordinaattori


elina.rousu-uurtamo@nuorisoseurat.fi

0504620700        

Heippa! Olen Elina ja toimin Lapin Nuorisoseuroilla koordinaattorina. Tehtävässäni olen aloittanut vuonna 2004 ja vastaan Rovaniemellä Nuorisoseurojen kulttuurisesta nuorisotyöstä, kerho- ja harrastustoiminnasta sekä tapahtumatuotannosta ja koululaisten leiritoiminnasta.


Lapset ja lapsiperheiden asiat ovat lähellä sydäntäni. Kotona lasten maailmaan minua inspiroivat 10, 8, ja 4-vuotiaat lapseni. Ammatiltani olen kulttuurituottaja AMK.


Jos kiinnostuit teatteri SÄIJEN toiminnasta, etsit työelämän oppimispaikkaa, haluaisit tuoda osaamistasi esille tapahtumissamme tms. ota rohkeasti yhteyttä minuun!

Heta Marjomaa

Iltapäivätoiminnan vastaava ja ohjaaja

Saaren koulu


Saaren Iltapäivätoiminta

0504100609Hei! Olen Heta ja toimin iltapäivätoiminnan vastuuohjaajana. Saaren koulun iltapäiväkerhossa olen aloittanut syksyllä 2017. Lasten kanssa työskentely on minulle tuttua, sillä olen aiemmin työskennellyt lastentarhanopettajana.


Lapset oppivat ja kehittyvät päivittäin ja mielestäni on tärkeää tarjota lapsille kannustava, lämmin ja virikkeellinen ympäristö. Lasten ilo ja onnistumiset tekevät tästä työstä mielekästä. Vapaa-aikani vietän perheeni, ystävieni sekä liikuntaharrastusteni parissa. Ammatiltani olen sosionomi AMK.

Tiina Kujala

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Saaren koulu                                                                                                                                                                                         Hei! Olen Tiina ja toimin ohjaajana Saaren koulun iltapäiväkerhossa. Aloitin työssäni syksyllä 2018. Ammatiltani olen vaatetusalan artenomi  sekä koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja.

Vahvuuteni on suunnitella ja ohjata erilaista luovaa toimintaa. Lasten kanssa on mukava puuhastella, kun he ennakkoluulottomasti lähtevät kokeilemaan uusiakin asioita. Työni on antoisaa, eikä yksikään päivä ole samanlainen.  Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa.

Niina Nurmela

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Saaren koulu                                                                                                                                                                                         Moi, minä olen Niina. Aloitin työskentelyn Saaren iltapäiväkerhossa syksyllä 2018. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja (amk). Iltapäiväkerhossa pääsen hyödyntämään osaamistani lasten liikuntatuokioiden suunnittelun ja toteutuksen muodossa. Kaikenlaiset hipat ja pallopelit saavat minut innostumaan, joten lähden mielelläni lasten kanssa  ulos  liikkumaan ja leikkimään.

Iltaisin minä ohjaan liikuntaryhmiä ja vapaa-ajallani yritän opiskella liikuntapsykologian kursseja. Parasta tässä työssä on lasten rajaton luovuus ja ehtymätön mielikuvitus yhdistettynä hauskoihin kertomuksiin. Aina kuulee ja oppii jotain uutta.

Heta Pyhäjärvi

Iltapäivätoiminnan ohjaaja
Rautiosaaren koulu


Rautiosaaren Iltapäivätoiminta

0504100608


                                                                                                                                                    

Hei, olen Heta ja toimin ohjaajana Rautiosaaren pienessä ja kodikkaassa iltapäiväkerhossa. Tykkään työskennellä lasten parissa, koska yksikään työpäivä ei ole samanlainen.

Harrastuksiini kuuluvat koirien kanssa lenkkeily ja ratsastus. Ammatiltani olen koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja. Aikaisemmin olen työskennellyt 9 vuoden ajan päiväkotiapulaisena.

Jenni Nikkeri

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Saaren ja Rautiosaaren koulu


                                                                                                                                                                                         

Liisa Äijänen

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Rautiosaaren ja Saaren koulu

                                                                                                                                                                                       

Hei, olen Jenni ja työskentelen ohjaajana sekä Saaren että Rautiosaaren iltapäiväkerhoissa. Suurimmaksi osaksi vietän työpäiväni lasten kanssa liikunnallisissa touhuissa pihalla ja liikuntasalissa. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja ja vapaa-ajallani harrastan jalkapalloa.