Yhteystiedot

Paula Kähkönen

Toiminnanjohtaja


paula.kahkonen@nuorisoseurat.fi

Puh. 0400 530 598

Toimisto

Rovakatu 26 A 11

96100 Rovaniemi

                                                                                                                                                                                          ​

Moi, olen Paula ja teen työtä Lapin Nuorisoseurojen toiminnanjohtajana, ohjaajien esimiehenä ja Jutajaisten festivaalijohtajana. Minulle on suuri ilo tehdä kehittämistyötä yhdessä 36 erilaisen lappilaisen nuorisoseuran kanssa Enontekiöltä Simoon saakka. Ja olen ylpeä meidän työporukasta täällä Rovaniemen aluetoimistossa, jossa kerho-ohjaajat, teatteriohjaaja ja tapahtumakoordinaattori tekevät kaikki kulttuuri- ja kasvatustyötään ammattitaidolla ja sydämestään. 

Jutajaiset festivaali on pohjoisen alueen swengaavin folk tapahtuma, jota pääsen toteuttamaan yhteistyössä tanssin, musiikin, teatterin, sirkuksen ja käsityön ammattilaisten sekä lappilaisten yritysten kanssa. Harrastan perheeni kanssa laskettelua ja matkustelua, välillä livahdan kavereiden kanssa teatteriin tai omiin kuntoiluharrastuksiin. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja työnohjaaja, lisäksi olen opiskellut kulttuurialan markkinointia.

Eveliina Ollila

Tapahtumakoordinaattori

Suunnittelija

Knoppi kouluttaja


eveliina.ollila@nuorisoseurat.fi

Puh. 050 4620 700


Moikka, olen Eve ja  työtehtäviini kuuluu erilaisten lapsille suunnattujen tapahtumien, kerhojen ja leirien suunnittelu ja toteutus sekä koordinointi. Harrastuksiini kuuluvat jääkiekko, käsityöt ja kalastus. Lasten kanssa oppii joka päivä jotain uutta ja on mahtavaa, kun välillä voi heittäytyä mukaan leikkiin.


Ammatiltani olen terveydenhoitaja ja lisäksi opiskelen työn ohessa Lapin yliopistossa muotoilua pääaineena sisustus- ja tekstiilimuotoilu. Olen työskennellyt myös perhekotityön-tekijänä.

Merja Mettiäinen

Teatteri-ilmaisunohjaaja


Lastenteatteri

Nuorisoteatteri


merja.mettiainen@nuorisoseurat.fi

Heippa, olen Merja ja toimin teatteriryhmien ohjaajana niin lasten kuin nuortenkin ryhmissä. Olen toiminut ohjaajana 4 vuotta ja meneillään oleva vuosi on viides vuoteni. Harrastan heppastelua, lenkkeilyä ja ulkoilen paljon. Suurimman osan ajasta käytän vielä pienten lasteni kanssa leikkien ja pelaillen.
 
Minulle lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntä ja päätavoitteeni on rohkaista ja innostaa nuoria ja lapsia ilmaisemaan itseään ja luottamaan omaan luovuuteensa. On tärkeää että lapsi saa olla oma itsensä, tulee kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi turvallisessa ympäristössä. Ammatiltani olen teatteri-ilmaisun-ohjaaja AMK.

Nora Reku

Ohjaajaharjoittelija


Lastenteatteri

Nuorisoteatteri


Hei! Olen Nora, 18 -vuotias vastavalmistunut ylioppilas Rovaniemeltä. Olen harrastanut teatteria kuusi vuotta sekä tanssiteatteria vuoden. Olen myös työskennellyt näyttelijänä Konttisen kesäteatterilla muutaman vuoden. Tulen innoissani ohjaamaan lasten- ja nuorten teatteriryhmiä sekä pyrin siihen, että pidämme hauskaa yhdessä ja saamme hienon esityksen kasaan kauden lopussa.

Elina Rousu-Uurtamo

Iltapäivätoiminnan vastaava ohjaaja


elina.rousu-uurtamo@nuorisoseurat.fi

Puh. 050 4100 609


Saaren koulu

Uutelankuja 1,

96900 Saarenkylä            

Heippa, olen Elina ja toimin iltapäivätoiminnan vastaavana ohjaajana. Minulla on kolme alle kouluikäistä lasta. Iltapäivätoiminnassa olen aloittanut työskentelyn vuonna 2005. Osaamisalueeni ovat luovan ilmaisun eli teatterin, tanssin ja kuvataiteiden saralla.

Vastaavan ohjaajan tehtävissä nautin lapsilähtöisen työn suunnittelusta ja kehittämisestä. Lapsiperheiden asiat ovat lähellä sydäntäni. Ammatiltani olen kulttuurituottaja AMK.

Heta Marjomaa

Iltapäivätoiminnan ohjaaja


Saaren koulu

​​​

Hei, olen Heta ja toimin iltapäivätoiminnan varavastuuohjaajana. Olen aloittanut syksyllä 2017. Lasten kanssa työskentely on minulle kuitenkin ennestään tuttua, sillä olen aiemmin työskennellyt lastentarhanopettajana.


Lapset oppivat ja kehittyvät päivittäin ja mielestäni on tärkeää tarjota lapsille kannustava, lämmin ja virikkeellinen ympäristö. Lasten ilo ja onnistumiset tekevät tästä työstä mielekästä. Vapaa-aikani vietän perheeni, ystävieni sekä liikuntaharrastusteni parissa. Ammatiltani olen sosionomi AMK.

Heta Pyhäjärvi

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Rautiosaaren koulu


                                                                                                                                                                                          ​

Hei, olen Heta ja toimin ohjaajana Rautiosaaren pienessä ja kodikkaassa iltapäiväkerhossa. Tykkään työskennellä lasten parissa, koska yksikään työpäivä ei ole samanlainen.

Harrastuksiini kuuluvat koirien kanssa lenkkeily ja ratsastus. Ammatiltani olen koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja. Aikaisemmin olen työskennellyt 9 vuoden ajan päiväkotiapulaisena.

Jenni Nikkeri

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Rautiosaaren koulu


                                                                                                                                                                                          ​

Hei, olen Jenni ja toimin iltapäiväkerhojen liikuntavastaavana. Työskentelen molemmissa iltapäiväkerhoissa. Suurimmaksi osaksi vietän työpäiväni lasten kanssa touhuten pihalla ja liikuntasalissa.

Lasten kanssa työskentely saa minut hyvälle tuulelle, koska lapset ovat aitoja ja uteliaita oppimaan uutta. Harrastuksiini kuuluu jalkapallo. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja.