Yhteystiedot

Paula Kähkönen

Toiminnanjohtaja


paula.kahkonen@nuorisoseurat.fi

Puh. 0400 530 598

Toimisto

Rovakatu 26 A 11

96100 Rovaniemi

                                                                                                                                                                                          ​

Moi, olen Paula ja teen työtä Lapin Nuorisoseurojen toiminnanjohtajana, ohjaajien esimiehenä ja Jutajaisten festivaalijohtajana. Minulle on suuri ilo tehdä kehittämistyötä yhdessä 36 erilaisen lappilaisen nuorisoseuran kanssa Enontekiöltä Simoon saakka. Ja olen ylpeä meidän työporukasta täällä Rovaniemen aluetoimistossa, jossa kerho-ohjaajat, teatteriohjaaja ja tapahtumakoordinaattori tekevät kaikki kulttuuri- ja kasvatustyötään ammattitaidolla ja sydämestään. 

Jutajaiset festivaali on pohjoisen alueen swengaavin folk tapahtuma, jota pääsen toteuttamaan yhteistyössä tanssin, musiikin, teatterin, sirkuksen ja käsityön ammattilaisten sekä lappilaisten yritysten kanssa. Harrastan perheeni kanssa laskettelua ja matkustelua, välillä livahdan kavereiden kanssa teatteriin tai omiin kuntoiluharrastuksiin. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja työnohjaaja, lisäksi olen opiskellut kulttuurialan markkinointia.

Eveliina Ollila

Tapahtumakoordinaattori

Suunnittelija

Knoppi kouluttaja


eveliina.ollila@nuorisoseurat.fi

Puh. 050 4620 700


Moikka, olen Eve ja  työtehtäviini kuuluu erilaisten lapsille suunnattujen tapahtumien, kerhojen ja leirien suunnittelu ja toteutus sekä koordinointi. Toimin myös iltapäiväkerhon ohjaajana Saaren koululla, jossa olen aloittanut vuonna 2015. Harrastuksiini kuuluvat jääkiekko, käsityöt ja kalastus. Lasten kanssa oppii joka päivä jotain uutta ja on mahtavaa, kun välillä voi heittäytyä mukaan leikkiin.


Ammatiltani olen terveydenhoitaja ja lisäksi opiskelen työn ohessa Lapin yliopistossa muotoilua pääaineena sisustus- ja tekstiilimuotoilu. Olen työskennellyt myös perhekotityön-tekijänä.

Merja Mettiäinen

Young Art ohjaaja

H-Moilaset ohjaaja

Puh. 045 840 8281
Heippa, olen Merja ja toimin Young Art –teatterikoulun ohjaajana niin lasten kuin nuortenkin ryhmissä sekä ohjaan harrastajateatteri H-Moilasia. Olen toiminut ohjaajana 3 vuotta ja meneillään oleva vuosi on neljäs vuoteni. Harrastan heppastelua, lenkkeilyä ja ulkoilen paljon. Suurimman osan ajasta käytän vielä pienten lasteni kanssa leikkien ja pelaillen.
 
Minulle lapset ja nuoret ovat lähellä sydäntä ja päätavoitteeni on rohkaista ja innostaa nuoria ja lapsia ilmaisemaan itseään ja luottamaan omaan luovuuteensa. On tärkeää että lapsi saa olla oma itsensä, tulee kuulluksi, nähdyksi ja hyväksytyksi turvallisessa ympäristössä. Ammatiltani olen teatteri-ilmaisun-ohjaaja AMK.

Heta Marjomaa

Iltapäivätoiminnan vastaava ohjaaja


heta.marjomaa@nuorisoseurat.fi
Puh. 050 4100 609Saaren koulu

Uutelankuja 1

96900 Saarenkylä

Hei, olen Heta ja toimin iltapäivätoiminnan vastaavana ohjaajana. Olen aloittanut syksyllä 2017. Lasten kanssa työskentely on minulle kuitenkin ennestään tuttua, sillä olen aiemmin työskennellyt lastentarhanopettajana.


Lapset oppivat ja kehittyvät päivittäin ja mielestäni on tärkeää tarjota lapsille kannustava, lämmin ja virikkeellinen ympäristö. Lasten ilo ja onnistumiset tekevät tästä työstä mielekästä. Vapaa-aikani vietän perheeni, ystävieni sekä liikuntaharrastusteni parissa. Ammatiltani olen sosionomi AMK.

Kaija Leena Kaihua

Iltapäivätoiminnan ohjaaja


Saaren koulu


                                                                                                                                                                                          ​

Hei, olen Kaijis ja valmistan päivittäin maittavan välipalan Saaren iltapäivätoiminnan suurelle lapsikatraalle. Olen työskennellyt lasten kanssa jo vuodesta -74 lähtien ja toiminut IP-ohjaajana yli 10 vuoden ajan. Harrastuksiini kuuluvat ristisanatehtävät ja ulkoilu.

Olen ihan kaikkien iltapäiväkerholaisten niin lasten kuin aikuistenkin mummi. En voisi kuvitella tekeväni mitään muuta työtä. Ammatiltani olen lastenohjaaja.

Niina Oinas

Iltapäivätoiminnan ohjaaja


Saaren koulu
 

Moikka, minä olen Niina ja vastuualueenani on iltapäivätoiminnan taidekasvatuksen suunnittelu ja toteuttaminen. Toiminta jättää runsaasti tilaa lasten omille ideoille ja askarteluille, mutta sisältää myös tavoitteellista ja ohjattua luovaa puuhaa. Lasten kanssa työskentely on antoisaa ja palkitsevaa, siinä oppii ohjaajakin toistuvasti uutta. Omat pienet lapseni pitävät vapaa-aikani kiireisenä, mutta aina mahdollisuuden tullen harrastan lukemista, elokuvia, maalausta ja valokuvausta. Viihdyn myös eräreissuilla.
 
Nuorisoseurojen lisäksi työskentelen itsenäisenä taideohjaajana lasten, nuorten, työikäisten ja vanhusten parissa sekä myös kouluttajana. Olen koulutukseltani artesaani ja taiteen maisteri TaM. Olen suorittanut lisäksi kasvatustieteen ja draamakasvatuksen perusopinnot.

Sanna Lassila

Iltapäivätoiminnan ohjaaja


Saaren koulu

Young Art teatterikoulu
 

Moikka, olen Sanna ja toimin ohjaajana Saaren IP:ssä sekä Young Art teatterikoulussa. Työpäiväni täyttyvät lasten kanssa sisällä touhuamisesta ja ulkona liikkumisesta. Lasten ja nuorten kanssa työskentelyssä parasta on niin työpäivien vaihtelevuus kuin jokaisen lapsen ja nuoren erilaisuuden oppiminen.

Vapaa-ajallani harrastan kuntosalilla käymistä, penkkiurheilua ja käsitöitä. Uutena harrastuksena olen lisäksi juuri aloittanut brasilialaisen jujutsun.
 

Jenni Nikkeri

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Rautiosaaren koulu

Saaren koulu


                                                                                                                                                                                          ​

Hei, olen Jenni ja toimin iltapäiväkerhojen liikuntavastaavana. Työskentelen molemmissa iltapäiväkerhoissa. Suurimmaksi osaksi vietän työpäiväni lasten kanssa touhuten pihalla ja liikuntasalissa.

Lasten kanssa työskentely saa minut hyvälle tuulelle, koska lapset ovat aitoja ja uteliaita oppimaan uutta. Harrastuksiini kuuluu jalkapallo. Koulutukseltani olen liikuntaneuvoja.

Heta Pyhäjärvi

Iltapäivätoiminnan ohjaaja

Rautiosaaren koulu


                                                                                                                                                                                          ​

Hei, olen Heta ja toimin ohjaajana Rautiosaaren pienessä ja kodikkaassa iltapäiväkerhossa. Tykkään työskennellä lasten parissa, koska yksikään työpäivä ei ole samanlainen.

Harrastuksiini kuuluvat koirien kanssa lenkkeily ja ratsastus. Ammatiltani olen koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja. Aikaisemmin olen työskennellyt 9 vuoden ajan päiväkotiapulaisena.

Elina Rousu-Uurtamo

Hoitovapaalla

                                                                                                                                                                                          ​

Heippa, olen Elina ja olen tällä hetkellä hoitovapaalla. Minulla on kolme alle kouluikäistä lasta. Iltapäivätoiminnassa olen aloittanut työskentelyn vuonna 2005. Osaamisalueeni ovat luovan ilmaisun eli teatterin, tanssin ja kuvataiteiden saralla.

Vastaavan ohjaajan tehtävissä nautin lapsilähtöisen työn suunnittelusta ja kehittämisestä. Lapsiperheiden asiat ovat lähellä sydäntäni. Ammatiltani olen kulttuurituottaja AMK.