Koko perheen tapahtuma Lasten Jutajaiset Koskipuistossa

Ensi lauantaina tutkitaan, temmelletään ja taiteillaan erilaisissa ohjatuissa toimintapisteissä. Oma keppiheppa kannattaa ottaa mukaan!

Tekemisen riemua

Mikäpä olisi oivallisempi tapa viettää syyskuista päivää kuin ulkoilemalla perheen kanssa Kemijoen törmällä, Koskipuistossa. Lasten Jutajaiset tuo tähän viihtyisään ympäristöön aistittavaa ja kokeiltavaa. Sirkus Taika-Aika, Siepakat Juniorit, Santa’s United, Dr. Discgolf ja Santasportin opiskelijat saapuvat liikuttamaan tapahtumakansaa. Keppareille on oma ratansa ja nopeustutka kertoo, kuinka lujaa pallo tai kiekko lentää. Tapahtumassa voit myös löytää reitin lumoavalle tutkimuspolulle ja tutustua 1.-2. luokkalaisten iltapäivätoiminnan lasten toteuttamaan taidenäyttelyyn.

Paikallisten taitajien esityksiä

Tapahtumapaikka kauniissa jokimaisemassa tarjoaa myös mahdollisuuden istahtaa alas, vaikka eväsretken merkeissä. Klo 13.30 ja 15.00 esiintyvät Rovaniemen omat sirkus- ja kansantanssitaitajat. Luvassa on myös kansainvälistä meininkiä ja mukaansa tempaavaa yllätysohjelmaa!

Turvallisuus edellä koronvirustartuntojen ehkäisemiseksi

Lasten Jutajaisissa on huomioitu osallistujien hygieniaturvallisuus. Tapahtuma-alue rajataan ja sisäänkäynnissä valvotaan osallistujamäärää. Tapahtuma-alueelle otetaan vajaat 100 henkilöä kerrallaan. Jokaisella toimintapisteellä suoritetaan käsiendesinfiointi ennen välineisiin tutustumista. Alueella saa liikkua vapaasti, mutta 1-2 metrin turvavälihuomioiden. Mahdollisiin jonoihin on hyvä varautua. Ravintola Valdemari palvelee koko tapahtuman ajan.

Jutajaiset osana Rovaniemi-viikkoa

Suomen Nuorisoseurojen Lapin aluetoimisto järjestää Lapin oman folktapahtuman Jutajaiset tänä vuonna osana Rovaniemi-viikkoa. Ohjelmistoon kuuluu myös Lasten Jutajaiset, joka on koko perheen ilmaistapahtuma Rovaniemen Koskipuistossa lauantaina 12.9. klo 13.00–16.00.

Elina Rousu-Uurtamo
Lasten Jutajaiset, tapahtumakoordinaattori
elina.rousu-uurtamo@nuorisoseurat.fi
p. 050 462 0700