Teatteri SÄIJEN uudet ohjaajat – tässä he ovat!

JORMA AALTO

Hei, olen Jorma Aalto, 34 vuotta. Taiteenalalla olen työskennellyt teatteri-ilmaisun ohjaajana (AMK), ohjaajana, näyttelijänä, stand up-koomikkona sekä kirjailija. Intohimonani on tarinat. Rakastan luoda tarinoita ja maailmoja, joissa voi seikkailla, ja sen kautta ymmärtää omaa maailmaamme paremmin.

Ohjatessani haluan saada jokaisen ryhmän jäsenen tuntemaan, että juuri hänen tarinallaan on merkitys. Voimme jokainen yhdessä luoda yhteisen seikkailun, johon jokainen saa tuoda oman mausteensa. Näin syntyy elämys, joka maistuu kaikille!

MAIJU SAIKKONEN

Olen Maiju Saikkonen, junan tuoma 29 -vuotias taiteen moniosaaja. Rovaniemeläisille olen tullut tutuksi Aika Hauskan Masennusnäytelmän luojana sekä Lapin ylioppilasteatterin yhtenä kantavana voimana.

Rovaniemen taidekenttä on antanut minulle laajan kokemuksen teatterista niin lavalta kuin sen takaakin, mutta ennen kaikkea olen ohjaaja-käsikirjoittaja, jolle ilo on tekemisen ehto. Vuosien teatterintekeminen nuorten parissa on opettanut minut kunnioittamaan lapsia ja nuoria tarinankertojina ja heittäytyjinä. Juuri teatteriharrastus on se paikka, jossa kaikilla tarinoilla on tilaa tulla kuulluksi, ennen kaikkea lasten ja nuorten itsensä kertomana.

En malta odottaa, että syksy pyörähtää kunnolla käyntiin ja pääsen työskentelemään juuri näiden nuorten teatterintekijöiden kanssa. Mikäli jokin mietityttää, niin nykäise hihasta tai laita sähköpostia, sillä haluan, että harrastus näkyy kotiinkin positiivisena asiana.

TULE MUKAAN JORMAN JA MAIJUN OHJAUKSEEN

Lisätiedot ja ilmoittautumiseen täältä